У ресторані в Шанхаї були представлені незвичайні страви з тропічних лісів, серед яких був десерт, виготовлений з переробленого слонячого гною. Цей заклад пропонує гостям інноваційні страви, такі як листя дерев та кубики льоду в медовій глазурі. За обід із 15 таких страв відвідувачі мають заплатити 3888 юанів (550 доларів).
Особливою аномалією є десерт під назвою “Квіти, вставлені в слоновий гній”, який містить основу зі слонячого гною, прикрашену трав’яними парфумами, фруктовим джемом, квітковим пилком і медовим сорбетом. Хоча слонячий гній використовується в різних продуктах, таких як папір, де він багатий на рослинні волокна, важливо пам’ятати про вимоги щодо безпеки харчування. Невідомо, чи відповідають десерти зі слонячого гною в цьому ресторані всім стандартам.